27 Apr

Četvrti festival adaptiranih i sinhronizovanih svetskih filmova za slepe

Udruženje Homer organizovaće od 28. 04. do 01. 05. ove godine Četvrti Festival adaptiranih i sinhronizovanih svetskih filmova za slepe.

Dana 28.04. u 13h biće održana konferencija za štampu kojoj će prisustvovati predstavnici Ministarstva za kulturu, Sekretarijata za kulturu Skupštine grada Beograda i svih naših donatora koji su pomogli održavanje ovog festivala.

Generalni pokrovitelj je Službeni glasnik Srbije. Festival će otvoriti dramski umetnik Čedomir Petrović, u ime Službenog glasnika.

Festival su pomogli: Ministarstvo za kulturu Republike Srbije, Skupština opštine Stari grad-Beograd, Skupština opštine Čukarica, Telekom Srbija, Deltaholding-Delta humanitarni fond i Velefarm.

Prvog dana festivala u 13h biće održana konferencija za štampu i zvanično otvaranje festivala.

U 14h biće prikazana projekcija filma „Život je lep“. Drugog dana 29.04. u 17h biće projekcija filma „Ostrvo“. 30.04. u 17h biće projekcija filma „Varljivo sunce“. Najzad, 01.05. u 14h biće prikazan film „Neki to vole vruće“. Posle projekcije filma zvanično će biti zatvoren Četvrti festival adaptiranih svetskih filmova za slepe.